Bäst betalda fotbollsspelare i världen – är Messi eller Ronaldo bäst betald?

LISTA: Bäst betalda fotbollsspelare i världen

Världens bäst betalda fotbollsspelare

Bäst betalda fotbollsspelare i världen? Världens bäst betalda spelare? Vilken fotbollsspelare tjänar mest i världen? Hur mycket tjänar Zlatan Ibrahimovic i lön? Hur mycket tjänar Cristiano Ronaldo i lön? Vad har Leo Messi i inkomst? Frågorna är många när det kommer till hur mycket världens rikaste fotbollsspelare tjänar och vilka som är de rikaste fotbollsklubbarna i världen.

Världens mest betalda fotbollsspelare

Världens största fotbollsklubbar omsätter otroliga summor varje år och de största utgifterna är lönerna som man betalar ut till sina superstjärnor. Lönerna som spelarna tjänar läggs på allt från fastigheter till kläder och bilar. Några av världens bäst betalda fotbollsspelare som har de dyraste och snabbaste bilarna är Cristiano Ronaldo, Leo Messi och Zlatan Ibrahimovic.

Bäst betalda fotbollsspelare i världen

Vilka är det bäst betalda fotbollsspelarna i världen? Nu har French Football sammanställt en lista med de tio fotbollsspelare som tjänar mest i världen och flera av spelarna är även de bäst betalda spelarna i Europa. Listan omfattar endast spelarlöner och alla bilder är hämtade från Bildbyrån.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat listor och artiklar som läst av flera tiotusentals läsare var dag. De har handlat om allt från Real Madrid lönelista och FC Barcelonas löner till 2000-talets bästa anfallspar och världens bäst betalda tränare. Ta gärna en titt på de efter att vi tagit reda på vem som tjänar mest i fotbollsvärlden när det kommer till världen.

10. Raheem Sterling

Bäst betalda fotbollsspelare i världen Raheem Sterling

Klubb Årslön ($) Kontraktslängd
Manchester City 35,6 miljoner 2023-06-30

Raheem Sterling ligger på tionde plats på denna lista. Där ingår lön från klubblaget Manchester City plus alla reklamintäkter.

9. Bäst betalda fotbollsspelare i världen: Andrés Iniesta

Bäst betalda fotbollsspelare i världen Andres Iniesta

Klubb Årslön ($) Kontraktslängd
Vissel Kobe 36,7 miljoner 2021-01-31

På nionde plats hittar vi legendaren Andrés Iniesta. Efter att ha lämnat Barcelona valde mittfältaren en karriär i Japan. Det gjorde honom till en av de bäst betalda spelarna i världen.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply